Woningen

Woongebouw

 

Woongebouw de Koningslaan biedt met 278 woningen woonruimte studenten of werkende jongeren.
Het gebouw heeft vier verschillende woningtypen.

 

Drie, vier of vijf-persoons onzelfstandige unit

Deze woonruimte bestaat uit een gemeenschappelijke douche, toilet, woonkeuken (een aantal met balkon)  en kamers van circa 15 vierkante meter met elk een eigen wasbak. In deze unit deel je de gemeenschappelijke voorzieningen met je huisgenoten.

Tweepersoons onzelfstandige unit;

Deze woonruimte bestaat uit twee kamers en een keuken, douche en toilet. De kamer is circa 30 vierkante meter met je eigen wasbak. De keuken, douche en toilet deel je met je huisgenoot.

Eenpersoons zelfstandige woonruimte

Deze appartementen van tussen de 35 en 40 vierkante meter hebben een woonkamer met open keuken en een aparte slaapkamer.  Natuurlijk heb je alle voorzieningen voor jezelf. In enkele gevallen heb je ook nog een ruime eigen berging in de fietsenkelder!

Tweepersoons zelfstandige woonruimte

Deze appartementen van ongeveer 75 vierkante meter hebben een grote woonkamer, twee slaapkamers en een aparte keuken (een aantal met balkon). In enkele gevallen heb je ook nog een ruime eigen berging in de fietsenkelder!

 

Alle  onzelfstandige woonruimtes worden gestoffeerd opgeleverd (vloerbedekking en gordijnen). De keuken is voorzien van een keukenblok met koelkast, kookplaat en afzuigkap. De zelfstandige woningen worden kaal opgeleverd.

 

Ook wonen in de Koningslaan?

Regelmatig vinden bewonerswisselingen plaats. Via www.stadswonenrotterdam.nl kun je je inschrijven voor woonruimte in Rotterdam en reageren op vrijgekomen woningen, waaronder ook de woningen in de Koningslaan.